Košarica Artikala: 0 Iznos: 0,00 kn Naruči Naruči

Uvjeti poslovanja

UVJETI POSLOVANJA

Na uvjete poslovanja i korištenja stranica www.medep.hr i sklapanja ugovora na daljinu putem sredstva daljinske komunikacije primjenjuju se prvenstveno ovdje navedeni Uvjeti poslovanja i korištenja, osim u slučaju da se ugovorene strane (Prodavatelj i Kupac) ne dogovore drugačije. Uvjeti poslovanja i korištenja podliježu Zakonu o zaštiti potrošača (NN 41/14) te Zakonu o obveznim odnosima (NN 35/05 i NN 41/08).

Pri naručivanju proizvoda web trgovine Kupac će odmah biti upoznat sa svim propisanim podacima iz članka 57. sukladno članku 66. točka 2. Zakona o zaštiti potrošača.

CIJENE PROIZVODA I USLUGA istaknute na Internet stranicama, reklamama i u katalozima izražene su u kunama.Porezni obveznik nije u sustavu PDV-a prema čl.90.st.1.Zakona o PDV-U.

 U cijene proizvoda nisu uključeni troškovi dostave. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja i mogu se promijeniti bez prethodne najave.

TROŠKOVI DOSTAVE iznose 30kn za narudžbe od 1 do 10 pari, dok je za narudžbe preko 10 pari dostava besplatna za područje Hrvatske.

Medep d.o.o. zadržava pravo pogreške u opisu i fotografiji pojedinog artikla.

NAČINI PLAĆANJA

  1. Plaćanje pouzećem: Iznos računa podmirujete u gotovini prilikom preuzimanja paketa.
  2. Internet bankarstvo: virmansko plaćanje prema ponudi

ISPORUKA PROIZVODA: Naručene artikle isporučujemo HP-om u roku od 48h od zaprimanja uplate ukoliko je naručeni artikl dostupan na skladištu. Ako naručeni artikl nemamo na zalihi dužni smo obavijestiti Kupca o istom.

GARANCIJA PROIZVODA je u trajanju od 6 mjeseci od dana naše isporuke. Reklamaciju uvažavamo jedino uz predočenje računa. U slučajnu reklamacije molimo Vas da nas prvo kontaktirate na e-mail adresu: info@medep.hr ili na broj telefona : 042/200-239 ; daljnje postupanje ćemo obrazložiti u što kraćem roku.

ZAMJENA PROIZVODA

Zamjenu isporučenog artikla uvažavamo najkasnije 7 dana od dana kad Kupac zaprimi robu. Robu koju Kupac želi zamijeniti ne smije biti korištena te mora odgovarati stanju u kakvom je Kupac zaprimio istu. Zamjenu robe vršimo u najkraćem mogućem roku. Troškove dostave zamjene robe snosi Kupac (fco Medep d.o.o. Varaždin) dok zamijenjenu robu vraćamo prema Kupcu u našem trošku.

VALJANOST PONUDE

Ponudu koju šaljemo nakon izvršene narudžbe putem Web shopa vrijedi 5 dana. Nakon 5 dana ponuda nije više valjana te je potrebno ponovno izvršiti narudžbu.

OBAVIJEST O NAČINU PISANOG PRIGOVORA POTROŠAČA

Sve prigovore sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (N.N. 41./2014.), možete poslati putem pošte, telefaksa ili elektroničke pošte kao i u poslovnim prostorijama tvrke.

Ostali načini podnošenja prigovora:

ili podnijeti u poslovnim prostorijama na adresi ….. Kako bi Vam sukladno članku 10. stavak 5. Zakona potvrdili primitak pisanog prigovora, a zatim i na isti odgovorili, molimo Vas da navedete točne podatke za primitak istog.

Odgovor na Vaš prigovor zakonski moramo dati u pisanom obliku najkasnije u roku 15 dana od dana primitka prigovora. U suprotnom se možete obratiti Državnom inspektoratu ili Udruzi za zaštitu potrošača.

Ukoliko prihvaćate uvjete korištenja, prihvaćate i Opće uvjete poslovanja.

Medep d.o.o. zadržava pravo izmjene ovih uvjeta i pravila bez prethodne najave. Uvjeti poslovanja su sukladni zakonima Republike Hrvatske. U slučaju eventualnog spora trgovac i potrošač će spor riješiti mirnim putem, a ukoliko nije moguće nadležan je redovno nadležan sud u Varaždinu.

 

Kontakt

Vidovski trg 7, Varaždin
042/200-239
091/527-1055
042/200-239
info@medep.hr

Prodavaona
Vidovski trg 7, Varaždin

Radno vrijeme:
pon-uto-čet-pet 8-16
srijeda 12-17
subota 9-12 ​